Alumn

Statsråd besöker universitetet

2014-11-28

Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, besöker Uppsala den 1 december.

Statsrådet Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, besöker Uppsala universitet på måndag den 1 december. Programmet innehåller bland annat besök på Campus Blåsenhus och Ångströmlaboratoriet.

Statsrådet Helene Hellmark Knutsson har vid besöket på universitetet sällskap av Rasmus Lenefors, Sara Bringle och Klas-Herman Lundgren från utbildningsdepartmentet samt kommunalrådet Marlene Burwick och landstingsrådet Vivianne Macdisi.

I besöket på Campus Blåsenhus ingår bland annat en träff med lärarstudenter och på Ångströmlaboratoriet får sällskapet en visning av laboratoriet samt en presentation av teknisk-naturvetenskaplig forskning.

Förmiddagen avslutas med en lunch i rektors representationsvåning i universitetshuset.