Alumn

Nytt bättre system för alumnnätverket

2015-04-12

Vi har bytt databassystem för Uppsala universitets alumnnätverk. Det nya systemet har bättre och smidigare funktioner. Men bytet av system innebär att du måste skaffa ett nytt lösenord för att kunna logga in.

Innan du kan logga in i det nya alumnnätverket måste du skaffa ett nytt lösenord. Detta gör du enklast så här:

1. Klicka på länken ”Glömt Lösenord” på inloggningssidan,
  2. Ange sedan ditt användarnamn (e-postadress) i fältet
  3. Klicka sedan på ”Återställ lösenord”.
  4. Ett nytt lösenord skickas då till din registrerade e-postadress.

Det nya systemet utvecklas i samarbete med flera andra svenska universitet och lärosäten. En viktig nyhet i det nya systemet är att du som är alumn har möjlighet att koppla din personprofil till ditt LinkedIn-konto. Nu kan du också hämta karriärsuppgifter direkt i systemet via en knapp med direktkoppling till LinkedIn. Det innebär att du enkelt och smidigt kan föra över vissa uppgifter från din LinkedIn-profil direkt till alumnnätverket, till exempel information om var du jobbar.

Vill du göra det möjligt att även logga in med ditt LinkedIn-konto bör du gå in under ”Redigera profil” när du loggat in i alumnnätverket och välja fliken ”LinkedIn”. Där kan du lägga till kopplingen till LinkedIn.

Länk till inloggning för alumner

Har du frågor?
Om du har glömt ditt användarnamn eller har frågor om systemet kontakta oss gärna på: alumndatabas@uadm.uu.se