Alumn

Gå på gitarrfestival!

2015-09-10

Gå på Uppsala internationella gitarrfestival med artister i yppersta världsklass. Exklusivt erbjudande för alla uppsalaalumner.

Under fem dagar 7-11 oktober möts ett urval av världens bästa musiker med gitarren i centrum. Fantastiska konserter, seminarier, utställningar och workshops. Allt på Uppsala Konsert och Kongress. Upplev JAZZ PÅ SVENSKA, en hyllning till Jan Johansson & Monica Z med ett urval av Sveriges främsta artister, fusionlegenderna Pat Metheny & Scott Henderson. Lyssna till Diego El Cigala, världens främsta flamencoröst. Missa inte den musikaliska minimalismens grundare Terry Riley tillsammans med The Gothenburg Combo, Gyan Riley och femtio andra gitarrister på scen!

Festivalen arrangeras av Uppsala Internationella Gitarrfestival.
Mer info på www.uppsalagitarrfestival.se

Exklusivt alumnerbjudande

Uppsala Internationella Gitarrfestival 7-11 oktober
I samarbete med Internationella Gitarrfestivalen kan vi erbjuda registrerade medlemmar i Uppsala universitets alumnnätverk kraftigt rabatterade priser på ett begränsat antal biljetter till fem exklusiva konserter med artister i yppersta världsklass. Först till kvarn gäller.

Erbjudandet gäller som längst till och med 21 september.

• Jazz på svenska. En hyllning till Monica Z & Jan Johansson. Normalpris: 475:- Erbjudandet: 385:-
  • Scott Henderson Trio. Normalpris: 295:- Erbjudandet: 235:-
  • Diego El Cigala Band. Normalpris: 395:- Erbjudandet: 310:-
  • An evening with Pat Metheny. Normalpris: 995:- Erbjudandet: 845:-
  • Terry Riley Music Collaboration feat. The Gothenburg Combo. Normalpris: 295:- Erbjudandet: 235:-

Logga in i alumnnätverket och köp biljetter till alumnpris på Ticnet.