Alumn

Hjälp oss att Korta vägen

2016-02-22

Uppsala universitet har anlitats av Arbetsförmedlingen för att tillsammans med Academicum AB hjälpa nyanlända akademiker att snabbt komma in på arbetsmarknaden. Du som är alumn kan vara med och hjälpa till att göra skillnad. Hjälp oss att hitta praktikplatser!

Arbetsmarknadsutbildningen Korta vägen är sex månader lång och innehåller bland annat en tre månaders praktik.

Med tanke på det stora antalet flyktingar som kommit till Sverige kommer vi att behöva hjälp att hitta fler praktikplatser och här kan du som alumn göra stor skillnad.

Om du vill engagera dig i detta, skicka ett mejl till Academicums kontaktperson Tomas Karlsson. I retur får du en sammanställning över de kompetenser som vi just nu söker praktikplatser för.

Tomas Karlsson, Academicum

tomas.karlsson@academicum.se

Tel: 070–30 99 021

Du kan läsa mer om Korta vägen på:

www.academicum.se eller http://www.uppdragsutbildning.uu.se/Utbildningar/korta-vagen/

Vi är tacksamma för all hjälp!