Alumn

Paneldiskussion och mingel vid CEMUS alumnevent

2017-04-19

Söndagen 18 mars höll CEMUS sitt årliga alumnevent. I år anordnades evenemanget i samarbete med Masterprogrammet i hållbar utveckling, som är knutet till CEMUS.

Dagen bestod av en paneldiskussion och en mingelmiddag. Temat för paneldiskussionen var ”Att arbeta med hållbarhet” och ”Tankar kring utbildning och erfarenhet vid CEMUS”. Panelen utgjordes av tre tidigare studenter och anställda som nu arbetar med hållbar utveckling ­­­­­– utveckling på gräsrotsnivå och i internationell politik, kommunikation om hållbarhet, och vindkraft. Nuvarande studenter fick inspiration inför arbetslivet, och andra deltagande alumner bidrog med kontrasterande perspektiv i frågor som: Hur nätverkar man bäst? Vilken erfarenhet från universitetet var mest användbar? Hur skulle den ultimata kursen se ut om du kunde utforma en nu?

Här kan du se en film från alumneventet: https://www.youtube.com/watch?v=9NnWRlJWnP8

Var med och fira CEMUS 25-årsjubileum den 25 november 2017: www.cemus.uu.se/cemus25