Nystart för alumnnätverket

5 april 2019

Uppsala universitets alumnnätverk har varit stängt under några veckor i mars för att ersätta nätverkets gamla databas med en nytt uppdaterat alumnsystem. I början av april öppnades det nya systemet. Välkommen att logga in!

Uppsala universitets alumnnätverk är till för alla som studerat, arbetar eller har arbetat vid Uppsala universitet och andra som står universitetet nära. Nätverket startade 2003 och växer stadigt. Idag är drygt 26 000 alumner i mer än 130 länder världen över anslutna till nätverket. I nätverket ingår ett växande antal alumn- och seniorföreningar och lokala föreningar runt om i världen. Många av föreningarna anordnar regelbundet återträffar, föreläsningar, pubkvällar, jubileer och andra aktiviteter för sina medlemmar.

– Alla som ingår i alumnnätverket kan hålla kontakten med Uppsala universitet och har förhoppningsvis upptäckt nyttan med de kontaktmöjligheter som alumnföreningar och internationella chapter erbjuder över hela världen, säger Sarah Havrén Schütz, alumnkoordinator vid Uppsala universitets Development Office.

Som medlem i alumnnätverket får man regelbundet aktuella nyheter om forskning, utbildning och vad som sker vid universitet via Uppsala universitets nyhetsbrev och magasin. Men också erbjudanden och inbjudningar till evenemang vid universitetet och från de alumnföreningar man valt att bli medlem i.

– Det är bra att gå med i en eller flera alumnföreningar i nätverket. Då kan man lätt behålla kontakten med gamla kurskamrater, säger Sarah Havrén Schütz.

Läs mer på www.uu.se/alumn

Välkommen att logga in i alumnnätverket