Premiär för Alumnsalongen!

2015-11-17

Alumnsalongen är en helt ny serie samtal inför publik med alumner som är intressanta för dagens studenter, andra alumner och många andra. Konceptet går ifrån det traditionella föreläsningsformatet och har en öppnare atmosfär. Välkommen att delta i samtalet! Alumnsalongen är ett rum öppet för samtal och frågor.

Alumnsalongen hittar du i Tidsskriftsläsesalen på Universitetsbiblioteket Carolina Rediviva.

Under hösten bjuder salongen in till två samtal.

Först ut är Håkan Lans, hedersdoktor, uppfinnare och Sveriges mest framstående och envisa innovatör. Håkan Lans gästar alumnsalongen den 26 november.

Den 2 december gästas salongen av Birgitta Dahl – före detta talman och professionell politiker i fyra decennier. Hon är den svenska politikens ”grande dame”. Birgitta Dahl har varit både energi-, industri- och miljöminister och riksdagens talman.

Alumnsalongen är ett samarbete mellan Uppsala Studentkår, Uppsala universitets alumnkontor och Folkuniversitetet.

Varmt välkomna!