250 gratisbiljetter till söndagens utsålda match Sirius–Hammarby

2017-05-17

Genom ett samarbete med Sirius fotboll bjuder Uppsala universitet upp till 250 aktiva studenter på gratis inträde till söndagens annars utsålda stormöte mellan Sirius och Hammarby. Samma erbjudande gäller sedan alla Sirius hemmamatcher i Allsvenskan 2017!

Nu på söndag 21 maj blir det stormöte Sirius–Hammarby på Studenternas IP, klockan 15.00. Gå in på http://www.siriusfotboll.se/student för att boka en gratis studentbiljett till matchen.

Uppsala universitet bjuder via ett samarbete med Sirius fotboll alla aktiva studenter vid Uppsala universitet på gratis inträde till alla Sirius hemmamatcher i Allsvenskan för herrar, och alla IK Uppsalas hemmamatcher i Elitettan för damer.

Förbokade biljetter till Sirius match på söndag hämtas i receptionen på Campus Blåsenhus, fredag 19 maj klockan 08–16.

Erbjudandet för Sirius matcher gäller de 250 första som registrerar sig för en studentbiljett. För IK Uppsalas matcher behövs ingen förbokning.

Glöm inte att ta med giltig studentlegitimation!

Välkommen!