För dig som är alumn

Uppsala universitets alumnnätverk är din möjlighet att hålla kontakten med universitetet och tidigare studiekamrater, men också att hitta nya vänner och ge tillbaka till ditt alma mater. Genom att bli medlem i nätverket säkerställer du att vi har kontaktuppgifter till dig så att vi kan bjuda in dig till föreläsningar och alumnträffar, skicka erbjudanden och nyheter. Du kan bredda ditt kontaktnät, engagera dig i universitets utveckling och följa universitetets forskning.

Gå med i alumnnätverket

Nyhetsbrev och magasin

Håll dig uppdaterad kring aktuell forskning som sker vid Uppsala universitet genom att prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev och magasin. Som alumn kan du enkelt uppdatera din prenumeration genom att logga in i nätverket.
Nyhetsbrevet kommer ut nio gånger per år, medan magasinet ges ut en gång per år.

Beställa studieintyg och examensbevis

Studenter vid Uppsala universitet laddar själva ner studieintyg via ”Mitt Ladok” under uu.se/student. Examensbevis är ett dokument som visar att du uppfyllt kraven för en viss examen. Du kan ansöka om examensbevis online. Den som har en examen från Uppsala universitet har också möjlighet att dela information om sin examen med valfri mottagare (t.ex. en arbetsgivare).

Webbutik för profilprodukter

Universitetets långa historia och många traditioner har tillsammans med de moderna forsknings- och undervisningsmiljöerna inspirerat till ett profilmaterial där dåtid möter nutid. Profilprodukterna hittar du i Uppsala universitets webbutik.

Skillmill

Studier vid universitet medför ofta stor personlig utveckling, vilket i sin tur kan spela en viktig roll i ens framtida karriär. Då personliga färdigheter ofta kan kännas abstrakta eller svåra att definiera har Uppsala universitet utvecklat SkillMill – ett digitalt verktyg som hjälper användare att identifiera nyckelfärdigheter som tränats under högre utbildning. Läs mer och ladda ner SkillMill-appen.

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin