Välkommen Shahin Tamjidi!

Systemutvecklare Shahin Tamjidi

Shahin Tamjidi ser fram emot att delta i utvecklingen av nya U-CARE-plattformen.

Välkommen till U-CARE och forskargruppen Hälsovetenskap och e-hälsa, Shahin Tamjidi! Shahin kommer att arbeta som systemutvecklare med fokus på att utveckla den nya versionen av U-CARE-plattformen.

Webbutvecklare med bred erfarenhet

Shahin har en bred erfarenhet som webbutvecklare. Under de senaste sju åren har han bland annat jobbat med streamingtjänsterna Viasat och Canal+.

– Jag började som fullstack-utvecklare och har de senaste åren specialiserat mig inom frontend-utveckling, säger Shahin. Frontend är det du som användare kan se när du besöker en webbplats eller digital tjänst.

Drivs av att hitta lösningar

Shahin kommer att spela en viktig roll i att skapa det webbverktyg som forskare använder i den nya U-CARE-plattformen. Det är ett komplext arbete med höga krav på prestanda och säkerhet. Han ser fram emot att ta sig an sin nya roll och berättar entusiastiskt om sin passion för problemlösning:

Jag drivs av att hitta lösningar på utmaningar som är till synes omöjliga att lösa, så svåra att det tar stopp. Det har inte hänt mig hittills att jag inte lyckats hitta någon lösning på ett problem. Det finns så många olika verktyg av välja bland idag, så det finns nästan alltid en lösning, även om det inte verkar så till en början.

Nybliven hundägare

Shahin bor i Storvreta strax utanför Uppsala med sin fru, deras två katter Lucifer och Lucky, och den fyra månader gamla hundvalpen Electra.

– De senaste veckorna har nästan all min och min frus lediga tid gått åt att vara med våra djur. Vi älskar dem, även om vi kanske inte hade insett hur mycket tid vi skulle behöva spendera med dem. Vi sa faktiskt upp våra gymkort för några veckor sedan, för vi hade ändå inte tid att gå dit, skrattar Shahin.

Vi på U-CARE hälsar dig varmt välkommen Shahin!

Prenumerera på Uppsala universitets nyhetsbrev

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin