Hållbarhetsforum: Coping with COP

  • Datum: 6 december 2023, kl. 12.45–13.00
  • Plats: Zoom https://uu-se.zoom.us/j/62342877047
  • Typ: Föreläsning
  • Föreläsare: Charles Parker
  • Webbsida
  • Arrangör: Uppsala universitets Hållbarhetsforum
  • Kontaktperson: Lotta Hallnäs Rask

FN:s klimatkonferens, COP 28, pågår vilket Uppsala universitets Hållbarhetsforum vill uppmärksamma genom att erbjuda en snabbkurs i allt vad klimatförhandlingar innebär. Charles Parker föreläser om varför vi behöver internationella klimatförhandlingar och vad som behövs för att uppfylla Parisavtalet.

Charles Parker är professor i statsvetenskap med publikationer inom politik kring klimatförändringar, ledarskap och krishantering. Han är verksam vid Institutionen för statsvetenskap vid Uppsala universitet.

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin