Om Uppsala universitets magasin

Uppsala universitets magasin finns både på svenska och engelska (Uppsala University Magazine) och ges ut en gång om året, i oktober. Här kan man läsa om forskning och innovationer, kultur och traditioner, om forskarnas vardag och deras drivkrafter men också om hur ny kunskap når ut i samhället.

Magasinet skickas ut till beslutsfattare, alumner, media, samarbetspartners och alla anställda vid Uppsala universitet. Den svenska upplagan är 30 000 och den engelska 6 000 exemplar.

Prenumerera

Vill du få ett nummer av Uppsala universitets magasin hemskickat? Använd detta formulär för att beställa senaste numret. Om du vill prenumerera, kontakta redaktören.

Redaktör: Annica Hulth

Redaktion: Anders Berndt, Anneli Björkman, Linda Koffmar, Anna Malmberg och Åsa Malmberg.

Ansvarig för innehållet: Anneli Waara

Senast uppdaterad: 2021-10-29