Fotoutmaningen: Uppsala vs Lund

Vilket universitet har de snyggaste miljöerna och de vackraste byggnaderna? Uppsala eller Lund? Var med i vår fotoutmaning!

En Uppsalastudent skrev till oss på Instagram: @lunduniversity postar så snygga bilder! Kom igen nu @uppsalauniversity visa att vi är ännu snyggare! ;)

Nu har Lunds universitet och Uppsala universitet kommit överens om att ha en liten tävling. Eller kanske snarare en vänskaplig utmaning. Vilket universitet är snyggast?

Vi hoppas att du som bor, jobbar eller pluggar i Uppsala vill hjälpa oss att visa varför Uppsala är bäst! Hur vill du visa upp studentstaden Uppsala i bild?

Så här går det till:

Ta en bild på något du gillar med ditt universitet eller din universitetsstad och som du är stolt över: bra museer, fin konst, äldst prylar, snyggast byggnader, examensceremonier… Låt fantasin flöda!

Ladda upp bilden via Instagram (kräver en smart mobiltelefon).

Tagga med #UppsalaVsLund samt något av universiteten, till exempel #uppsalauniversity #uppsalauniversitet eller #LU #lunduniversity #lundsuniversitet #lundsuni.

Hjälp oss att sprida utmaningen!

Självklart vill vi inte se några stötande bilder. Smutskastande av det andra universitetet är heller inte välkommet. Det här är en kul grej! Kom igen!

Heja Uppsala universitet!

Här kan du se hela flödet för #UppsalavsLund!

Uppsala universitet på Instagram

http://instagram.com/uppsalauniversity/ kan du följa Uppsala universitet i bild. Vi taggar våra bilder med #uppsalauniversitet och #uppsalauniversity. Hjälp oss att visa upp Uppsala universitet från sin bästa sida genom att tagga dina bilder du också.