Boka universitetshuset

Universitetshuset är Uppsala universitets huvudbyggnad. I universitetshuset finns möjlighet att hyra lokaler för undervisning, möten och större evenemang. Den största av universitetshusets lokaler är universitetsaulan. Längre ned på sidan kan du se en översikt över dess sittplatser.

Läs om universitetshusets historia

Innan du bokar lokal i universitetshuset behöver du ta del av bokningsvillkor, ordningsregler och säkerhetsregler. 

Inför att boka lokal i universitetshuset

Uppsala universitet förbehåller sig rätten att avböja förfrågningar från företag och organisationer om att hyra hela eller delar av universitetshuset. Ändamålet med universitetshuset är i första hand att tillhandahålla lokaler för undervisning och representation inom ramen för universitetets egen verksamhet.

Lokaler att hyra i universitetshuset

Utställningsytor i universitetshuset

Universitetshuset i Uppsala

Kontakt

Lokalbokning

Har du frågor om lokaler, bokningsregler, eller andra frågor om verksamheten i universitetshuset kan du kontakta universitetshusets lokalbokning universitetshuset@uu.se, telefon: 018-471 49 62.

Servicecenter

Om du har frågor kring teknik, ljud-eller ljusutrustning eller generella frågor om byggnaden, hör av dig till universitetshusets servicecenter, telefon: 018-471 17 15

Öppettider jul

Universitetshuset är julstängt från 22 december och öppnar igen 9 januari. Under denna tiden kommer vi endast ha öppet för redan inbokad undervisning

Karta över universitetshuset


Map by MazeMap

Besöksadress

Biskopsgatan 3
753 10 Uppsala

Tillgänglighetsanpassad entré finns från Övre Slottsgatan 7D.

Senast uppdaterad: 2022-12-13