Samarbeta med våra forskare

Vårt mål är enkelt – det ska vara lätt för dig och ditt företag eller din organisation att samverka med våra forskare. Därför erbjuder vi stöd i varje steg av processen, från inspiration, matchmaking och kunskapsutbyte till fullfjädrade och finansierade samarbeten. Vad behöver du?

En kontakt, många möjligheter

Det är inte alltid lätt att hitta rätt på ett stort universitet för att kunna dra nytta av möjligheterna. Våra samverkansledare vid UU Samverkan hjälper dig till rätt kontakter, rätt kompetens och rätt samarbetsform. De kan också hjälpa till med finansiering och koordinering för att samarbetet ska komma igång enkelt, fungera smidigt och ge resultat. Tillsammans med våra jurister och specialister inom immaterialrätt hjälper de också till med att sätta upp genomtänkta samverkansavtal som reglerar rättigheterna för alla parter.

UU Samverkan – vi hjälper forskning och innovationer göra nytta

Dessutom erbjuder vi olika former av möten och event där du får möjlighet att träffa våra forskare för att knyta kontakter och utbyta kunskap och idéer. Läs mer om våra mötesplatser.

Se även vanliga frågor och svar om forskningssamverkan.

Kontaktformulär

Har du frågor, idéer eller önskemål om att samarbeta med våra forskare? Fyll i formuläret här så hör vi av oss till dig inom kort.

Dina personuppgifter sparas för att vi ska kunna kontakta dig i detta ärende, men kommer inte att användas på något annat sätt.

Senast uppdaterad: 2022-05-31