Miniröris & Röris

Målgrupp: Lågstadiet, Förskola

Ämneskategori: Musik

Arrangör: Linneanska trädgårdarna

Teman: Elevhälsa och arbetsmiljö

Datum och tid: 8 september 2021, kl 09.30 – 13.00

Tillhörande dokument: Ladda ner

Friskis&Svettis bjuder in till MiniRöri- och Rörispass vid Linneanum i Botaniska trädgården. I år ordnar vi tre pass kl. 9.30, 10.30 och 12.00! På grund av corona-viruset måste vi begränsa deltagare, och planerar för rörelseglädje i små grupper. Obligatorisk föranmälan senast 27 augusti.

Friskis&Svettis skänker en MiniRöris-skiva till alla förskolor och klasser som är med. Max en skiva per förskola/skola. Ni kan även beställa en CD i förväg via web.friskissvettis.se/butik.

De första två passen kl. 9.30 och kl. 10.30 är reserverade för förskolor. Passet kl. 12.00 vänder sig till förskoleklasser och lågstadieklasser och är fullbokat. Vi kommer att genomföra tre parallella pass per klockslag och begränsa antalet deltagare per pass till 50 stycken. I år blir det alltså extra viktigt att vara ute i god tid om ni vill få plats!

 

 

Plats: Framför Linneanum (orangeriet) i Botaniska trädgården

Tidsåtgång: 30 minuter

Lämplig ålder: 2–6 år kl. 9.30 och kl. 10.30; 6–8 år kl. 12.00

Gruppstorlek: max 20 barn/grupp

Hitta hit: Linneanum (orangeriet) ligger i barockträdgården, norr om Norbyvägen, med utsikt mot slottet. Under pågående pandemi får förskolegrupper inte åka med kollektivtrafiken. Det går att boka resor med kulturbussen istället.

Mer information: tel 018-471 28 38

Kostnad/lektion: ingen avgift

Bokning: bokning@botan.uu.seSista anmälningsdag fredag 27 augusti.
Först till kvarn. Ange förskolans/skolans namn, mobilnummer vi kan nå er på, antal barn och antal vuxna samt önskad tid. Anmälningar bekräftas via e-post.

Övrigt: Ta gärna med matsäck!

 

Aktiviteten är ett samarbete mellan Uppsala linneanska trädgården, Utbildningsförvaltningen Uppsala kommun och Friskis&Svettis.

Du vet väl att du på www.uu.se/skola kan prenumerera på aktiviteter och resurser som Uppsala universitet har att erbjuda förskolan och skolan?
Sök ut det som intresserar dig, välj prenumerera och bli uppdaterad via mejl varje gång det kommer något nytt som matchar dina intresseområden. Du kan också välja att få samlad information lagom inför terminsstart.