Stöd Humanistiska teatern

Humanistiska teatern, exteriör. Foto: Mikael Wallerstedt
Humanistiska teatern är inrymd mitt bland de andra byggnaderna på Uppsala universitets campus Engelska parken – Humanistiskt centrum. Byggnaden sticker ut i kvarteret med sin unika koniska form. Vissa kvällar lyser den brungyllene aluminiumfasaden i omväxlande nyanser av rött, blått, grönt och guld.

En arena för gränslös dialog

I oktober 2017 slog Uppsala universitet upp portarna till en ny mötesplats för bildning och nytänkande med det öppna samtalet som utgångspunkt – Humanistiska teatern på universitetets campus Engelska parken – Humanistiskt centrum.

I Humanistiska teatern förenas klassisk tradition med modern teknik. Med inspiration från den klassiska antika teatern är arenan byggd i hästskoform. Lokalen inbjuder till dialog, inte bara mellan föredragande och publik, utan också mellan deltagarna i auditoriet och de som deltar via digitala kanaler på den stora bildskärmsväggen. Humanistiska teatern är en attraktiv plats för alla slags evenemang. Förutom själva teatern finns här också konferensrum och andra sociala ytor.

Läs mer om Humanistiska teatern

Sponsra en stol!

Stolar i Humanistiska teaternVill du ha ditt namn på en stol i Humanistiska teatern? Nu finns möjligheten för privatpersoner, företag och organisationer att sponsra en stol. För en gåva på 5 000 kronor får du ditt namn på en plakett på en av stolarna i Humanistiska teatern. Ditt bidrag går oavkortat till teaterns aktiviteter och verksamhet.

Anmäl ditt intresse i formuläret här nedanför.

Intresseanmälan

(obligatoriskt) = Obligatoriska fält