Student vid Campus Gotland sommaren 2024

Varmt välkommen till Uppsala universitet och Visby! På denna sida ger vi några tips till dig som ska läsa någon av våra kurser sommaren 2024.

Student våren 2024

Aktivera konto och registrera dig

På universitetets allmänna välkomstsida får du som ny student information om hur du aktiverar ditt studentkonto och hur du registrerar dig på kurser.

Ny student vid Uppsala universitet

Är du reserv?

Vi kallar reserver via den e-postadress du angivit på Antagning.se så se till att kolla din e-post innan och under kursstart så att du inte riskerar att förlora din reservplats. Observera: Om du inte ser mejlet från oss i din vanliga inkorg kan det ha hamnat i skräppostmappen så glöm inte att även kolla den om du inte ser mejlet i inkorgen!

Är du efterantagen eller antagen med villkor?

Information om antagningar med villkor och om du står som reserv hittar du på universitetets studentsidor och hos den institution som kursen tillhör.

Har du frågor eller får problem, ta kontakt med institutionen som ger kursen eller kontakta Studieadministrationen vid Campus Gotland.


Sommarkurser vid Campus Gotland

Ordinarie anmälningsperiod till sommarkurserna var öppen 19 februari - 15 mars via Antagning.se. Vissa av kurserna nedan är öppna för sen anmälan. Klicka dig in på länkarna nedan för att se om sen anmälan är öppen.

Samtliga kurser vid Uppsala universitet sommaren 2024.

Kontakta Studieadministrationen

Hos Studieadministrationen vid Campus Gotland kan du få hjälp med frågor kring antagning, registrering och tentor.

UUCG bildobjekt

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin