Student vid Campus Gotland våren 2024

Välkommen till Uppsala universitet och Visby! På denna sida ger vi några tips till dig som ska studera hos oss på Campus Gotland i vår. Börja med checklistan.

Student våren 2024

Aktivera konto och registrera dig

På universitetets allmänna välkomstsida får du som ny student information om hur du aktiverar ditt studentkonto och hur du registrerar dig på kurser.

Ny student vid Uppsala universitet

Är du reserv?

Vi kallar reserver via den e-postadress du angivit på Antagning.se så se till att kolla din e-post innan och under kursstart så att du inte riskerar att förlora din reservplats. Observera: Om du inte ser mejlet från oss i din vanliga inkorg kan det ha hamnat i skräppostmappen så glöm inte att även kolla den om du inte ser mejlet i inkorgen!

Är du efterantagen eller antagen med villkor?

Information om antagningar med villkor och om du står som reserv hittar du på universitetets studentsidor och hos den institution som kursen tillhör.

Har du frågor eller får problem, ta kontakt med institutionen som ger kursen eller kontakta Studieadministrationen vid Campus Gotland.


Sen anmälan öppnar 15 december!

Hann du inte söka någon av våra kurser eller program innan sista ordinarie anmälningsdag 16 oktober? Från och med 15 december har du chansen att göra en så kallad sen anmälan till vårens utbildningar.

Studenter bildobjekt

Kontakta Studieadministrationen

Hos Studieadministrationen vid Campus Gotland kan du få hjälp med frågor kring antagning, registrering och tentor.

UUCG bildobjekt

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin