Kontakt - utbildningar för yrkesverksamma

Kontaktinformation till universitetets speciella avdelningar som arbetar med uppdragsutbilningar, utbildningar för yrkesverksamma.

Universitetets centrala ingång för uppdragsutbildning

Avdelningen för uppdragsutbildning,

är universitetets centrala avdelning för uppdragsutbildning. Kontakta oss om du eller din organisation har behov kompetensutvecklinginsatser.

Tillsammans med universitetets institutioner och vårt forskarnätverk hjälper vi till att analysera era behov och ta fram ett kurspaket anpassat just för er.

Kontakt

Välkommen att kontakta någon av våra medarbetare direkt eller fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss till dig

Uppdragsutbildningar inom skola och förskola

EDU uppdragsutbildning,

ligger under institutionen för pedagogik, didaktik och utbildningssociologi.

Vi riktar oss framförallt till dig som redan idag arbetar i skolans värld men som vill växa i din yrkesroll. Kurserna kan även skräddarsys för att passa dina och/eller din verksamhets behov.

Uppdragsutbildningar inom området mäns våld mot kvinnor och våld i nära relationer

Nationellt centrum för kvinnofrid (NCK)

Nationellt centrum för kvinnofrid, NCK, vid Uppsala universitet och Akademiska sjukhuset har regeringens uppdrag att höja kunskapen nationellt om mäns våld mot kvinnor, hedersrelaterat våld och förtryck samt våld i samkönade relationer.

Fristående kurser - ej uppdragsutbildning

Uppsala universitet tillhandahåller studie och kariärsvägledning när du söker kurser ur det ordinarie utbudet. Att ta kontakt med en studievägedare kan vara ett bra bollplank för att komma på rätt spår.

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin