Teknik och naturvetenskap – utbildning för yrkesverksamma

Fördjupa dina kunskaper! Just nu satsar vi på att bredda vårt erbjudande av kurser och utbildningar till dig som kanske trodde att du var klar med universitetsstudier.

Du söker till dessa kurser ”precis som vanligt” via antagning.se. Kurserna ges helt eller delvis på distans. 

Lärare och pedagoger

Vi har ett brett utbud av kurser inom teknik och naturvetenskap för dig som är lärare på grundskole- och gymnasienivå. Utveckla dina kunskaper eller lär dig något helt nytt inom teknik och naturvetenskap. Många kurser erbjuds på distans och med låg studietakt så att det ska gå att arbeta parallellt med utbildningen i kursen.

Se våra utvalda kurser för lärare och pedagoger.

En man står framför en whiteboard och håller i en bok.

Den gröna omställningen

En skog sedd rakt uppifrån.

Hur kan vi anpassa industrin och vårt levnadssätt för att skapa ett mer hållbart samhälle? Idag sker en omställning av flera branscher, vilket kräver nya arbetssätt och kompetenser. Vill du vara förberedd inför framtidens utmaningar? Kompetensutveckla dig inom energi, hållbarhet och naturvård för att vara en del av den gröna omställningen. 

Se våra utvalda kurser inom energi, hållbar utveckling och naturvård

Framtidens ledarskap

Vill du leda och utveckla framtidens företag och organisationer? Eller vässa dina kunskaper i din nuvarande yrkesroll? Våra kurser ger dig verktyg för att utvecklas i ditt ledarskap med hjälp av metoder inom projektledning, coachning och konflikthantering.  

Se våra utvalda kurser inom ledarskap och konflikthantering.

En kvinna sitter mellan två personer som bara skymtar och sträcker fram armen.

Life Science

En kvinna tittar i vit rock och handskar tittar i en stereolupp. En man i vit rock och skyddsglasögon står bredvid.

Är du yrkesverksam inom Life Science? I denna ständigt utvecklande bransch finns idag ett stort behov av teknisk kompetens. Vi erbjuder en rad kurser där du får lära dig om biologiska läkemedel och medicinsk diagnostik.  

Se våra utvalda kurser inom Life Science. 

IT och programmering

IT är idag en viktig del inom alla branscher, och kunskaper inom programmering en alltmer värdefull kompetens. Oavsett om du vill lära dig grunderna eller avancera inom ett programmeringsspråk du redan behärskar har vi en kurs för dig. 

Se våra utvalda kurser inom IT och programmering. 

Del av datorskärm med kod.
Senast uppdaterad: 2022-04-12