Ledarskap - kvalitet - förbättring C2
Kurspaket, Grundnivå
Våren 2025 Våren 2025, Flexibel, 100 %, Distans, Svenska
- Studieort
- Flexibel
- Studietakt
- 100 %
- Undervisningsform
- Distans
- Undervisningstid
- Blandad
- Studieperiod
- 20 januari 2025–8 juni 2025
- Undervisningsspråk
- Svenska
- Behörighet
-
120 hp varav 60 hp industriell teknik. Verksamhetssystem och ledning samt Hållbar utveckling, CSR och livscykelanalys. Genomgångna kurser Six Sigma, Förändringsledning och Lean management.
- Urval
-
Högskolepoäng (max 165 hp)
- Avgifter
-
Du som inte är medborgare i ett EU-/EES-land eller Schweiz måste betala anmälnings- och studieavgift.
- Studieavgift, första inbetalningen: 65 000 kr
- Studieavgift, totalt: 65 000 kr
- Sista anmälningsdag
- 15 oktober 2024
- Anmälningskod
- UU-64704
För dig som är antagen eller reserv
Om kurspaketet
Vill du leda och utveckla framtidens företag och organisationer? Då är kurspaketen i ledarskap - kvalitet - förbättring rätt utbildning för dig. Du får en branschoberoende utbildning som ger dig en bred kunskap om verksamhetsutveckling. Du får lära dig strukturerade arbetssätt, metoder och får en ökad förståelse för hur organisationer och företag fungerar. Utbildningen vänder sig till dig som i första hand vill arbeta med utvecklings- och förbättringsarbeten inom företag och organisationer. Kunskaperna du får resulterar i att du blir mer effektiv i ditt arbete, bättre i ditt ledarskap samt att du ska kunna öka effektiviteten och kundtillfredsställelsen inom företag och organisationer på ett hållbart sätt.
Genom att komplettera de totalt fyra kurspaketen med ett valfritt biområde om 30 hp samt valfria kurser om ytterligare 30 hp kan du ansöka om en kandidatexamen i industriell teknik. Det fjärde och sista kurspaketet kräver att du har läst minst 30 hp utöver de inledande tre paketen. Du behöver därför göra ett uppehåll mellan det tredje och fjärde kurspaketet om du inte redan har läst tillräckligt många kurser tidigare.
I Ledarskap - kvalitet - förbättring C2 knyter du ihop, fördjupar och breddar kunskaperna från tidigare kurspaket och avslutar med ett examensarbete som utförs i form av ett skarpt projekt i en extern organisation.
Distanskursens upplägg: Kurspaketet är helt webbaserat och undervisningen sker via en lärplattform. Tillgång till dator med högtalare, mikrofon, kamera och internetuppkoppling krävs för att följa kurserna. Obligatoriska nätbaserade seminarier som ges på schemalagda tider förekommer. För varje seminarium erbjuds flera alternativa tider och studenter väljer lämplig tid i samråd med kursansvarig lärare.
Kurser som ingår
Examensarbete i industriell teknik, 15 hp
Förstudie för examensarbete i industriell teknik, 5 hp
Hållbar verksamhetsutveckling, 10 hp
Kursplan
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2024
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2023, version 2
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2023, version 1
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2022
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2022
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2020
Litteraturlista
Kontakt
- Studieadministrationen vid Campus Gotland
- studentservice-cg@uu.se