Avancerad sensorisk analysteknik
7,5 hp
Litteraturlista, Avancerad nivå, 2HK037
Det finns en senare version av litteraturlistan.
Huvudgrupp 1
- Lawless, Harry T, Sensory evaluation of food: principles and practices, New York, Kluwer Academic/Plenum Publishers, 1999Obligatorisk
- Meilgaard, Morten; Civille, Gail Vance; Carr, B. Thomas, Sensory evaluation techniques, 3rd ed., Boca Raton, Fla., CRC Press, c1999Obligatorisk
- Bryman, Alan, Samhällsvetenskapliga metoder, 2., [rev.] uppl., Malmö, Liber, 2011Obligatorisk
- Gustafsson, Inga-Britt, Sensorik och marknadsföring, 1. uppl., Lund, Studentlitteratur, 2014Obligatorisk
* Obligatorisk
Kursplan
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2018
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2013
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2010, version 4
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2010, version 3
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2010, version 2
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2010, version 1