Samverkan

Samverkan

Sök bland Uppsala universitets rika utbud av aktiviteter för skola och förskola. Här finns evenemang, fortbildning för lärare och spännande skolforskning.

Hitta skolaktiviteter

Rekrytera en student

I vår jobbportal UU CareerGate kan du som arbetsgivare annonsera examensarbeten och lediga jobb för att rekrytera topptalanger bland Uppsala universitets studenter och doktorander.

Har du frågor om karriärportalen? Kontakta karriar@uu.se

Annonsera på UU CareerGate

Dörren står öppen…

Museum, konst, historiska kulturmiljöer, musik, trädgårdar… Uppsala universitet har unika kulturarvssamlingar och ett rikt kulturutbud. Dörren står öppen och allt finns tillgängligt för studenter, anställda, alumner, uppsalabor och besökare. Läs mer om kultur och kulturarv vid Uppsala universitet.

I Uppsala kan du höra forskare, författare, politiker, Nobelpristagare och många andra föreläsa. Många föreläsningar är öppna för allmänheten och kan ge ny kunskap, nya impulser och nya infallsvinklar för den som är nyfiken. Läs i kalendariet om vad som är på gång

Samverkan kring hälsovårdens utmaningar

Uppsala Health Summit logo

Uppsala Health Summit är ett återkommande internationellt policymöte om hälsovårdens utmaningar i världen och hur vi kan lösa dem. Initiativtagare är Uppsala universitet, SLU, Uppsala läns landsting, Uppsala kommun och Världsklass Uppsala. Syftet är att bredda vägen för att resultat från forskning och utveckling ska nå ut till vården och patienterna.

Samordning av initiativ för nyanlända och integration

Universitetet har kunskap inom en rad viktiga områden i den situation vi har med ett ökat antal nyanlända till Sverige. Här finns kunskap och olika möjligheter till kompetensutveckling. Det finns också möjligheter som riktar sig direkt till nyanlända. I flera projekt samarbetar vi nära andra aktörer i samhället.

Läs mer om initiativ för nyanlända och integration