Kostvetenskap C: Kostsociologi
7,5 hp
Litteraturlista, Grundnivå, 2HK053
Det finns en senare version av litteraturlistan.
Kurslitteratur
- Jansson, Sören, Maten och det sociala samspelet: etnologiska perspektiv på matvanor, Stockholm, Utbildningsradion, 1993Obligatorisk (Boken distribueras som fil via Studentportalen.)
- Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver, København, Munksgaard, 2003Obligatorisk
- Belasco, Warren James., Food: the key concepts, Oxford, Berg, 2008Obligatorisk
Referenslitteratur
- Bryman, Alan; Nilsson, Björn, Samhällsvetenskapliga metoder, 1. uppl., Malmö, Liber ekonomi, 2002
Dessutom tillkommer vetenskapliga rapporter och artiklar.
* Obligatorisk
Kursplan
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2022
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2020, version 2
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2020, version 1
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2019
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2018
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2016, version 2
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2016, version 1
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2013, version 2
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2013, version 1
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2012, version 2
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2012, version 1
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2010
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2010
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2009
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2008