Food and Nutrition C: Research Methods
7.5 credits
Reading list, Bachelor's level, 2HK054
Main group 1
- Ejlertsson, Göran, Statistik för hälsovetenskaperna, Tredje upplagan, Lund, Studentlitteratur, [2019]
- Ahrne, Göran; Svensson, Peter, Handbok i kvalitativa metoder, Upplaga 3, Stockholm, Liber, [2022]
Main group 2
- Bryman, Alan, Samhällsvetenskapliga metoder, Upplaga 3, Stockholm, Liber, [2018]
- Backman, Jarl, Rapporter och uppsatser, 3., [rev.] uppl., Lund, Studentlitteratur, 2016
- Eliasson, Annika, Kvantitativ metod från början, Fjärde upplagan, Lund, Studentlitteratur, [2018]
- Trost, Jan; Hultåker, Oscar, Enkätboken, 5., [moderniserade och rev.] uppl., Lund, Studentlitteratur, 2016
Syllabus
- Syllabus valid from Spring 2024
- Syllabus valid from Spring 2023
- Syllabus valid from Spring 2019
- Syllabus valid from Autumn 2016
- Syllabus valid from Autumn 2013
- Syllabus valid from Autumn 2012
- Syllabus valid from Spring 2009, version 2
- Syllabus valid from Spring 2009, version 1
- Syllabus valid from Spring 2008