Mat, marknad och ledarskap II
15 hp
Litteraturlista, Grundnivå, 2HK082
Obligatorisk litteratur
- Gregoire, Mary B., Foodservice organizations: a managerial and systems approach, Ninth edition., Boston, Pearson, 2016 (Kapitel 9.)
- Lätt, Carina, Ny som chef - ny som ledare, 1. uppl., Stockholm, Liber, 2015 (Kapitel 3, 5, 12, 13, 15, 18, 19.)
- Bergström, Tomas; Eklund, Niklas, Ett annorlunda ledarskap: chef i politiskt styrd verksamhet, Upplaga 1, Lund, Studentlitteratur, [2019]
Andra vetenskapliga artiklar och rapporter kan förekomma.
Referenslitteratur
- Andersson, Anderz; Edström, Örjan; Ingmanson, Staffan, Arbetsrätt, 7:e reviderade upplagan, Stockholm, Liber, [2021]
- Backman, Jarl, Rapporter och uppsatser, 3., [rev.] uppl., Lund, Studentlitteratur, 2016