Foodservice and Food Production
15 credits
Reading list, Bachelor's level, 2HK038
A revised version of the reading list is available.
Main group 1
- Bra mat i förskolan: råd för förskola och familjedaghem, Uppsala, Livsmedelsverket, cop. 2007Compulsory
- Bra mat i skolan: råd för förskoleklass, grundskola, gymnasieskola och fritidshem, Uppsala, Livsmedelsverket, 2007Compulsory
- Bryman, Alan; Nilsson, Björn, Samhällsvetenskapliga metoder, 1. uppl., Malmö, Liber ekonomi, 2002Compulsory
- Israelsson, Tomas, Offentlig kontroll enligt livsmedelslagen, Lund, Studentlitteratur, 2006Compulsory
- Mat och näring för sjuka inom vård och omsorg., Uppsala, Statens livsmedelsverk, 2003 (Ödeshög, 2003Compulsory
- Rubenowitz, Sigvard, Organisationspsykologi och ledarskap, 3., [omarb.] uppl., Lund, Studentlitteratur, 2004Compulsory
- Spears, Marian C., Foodservice organizations: a managerial and systems approach, 6th ed., New Jersey, Pearson Prentice Hall, 2007Compulsory
- Yngve, Håkan, Mat för många: goda råd för utvecklingen av måltidsverksamheten, Stockholm, Sveriges kommuner och landsting, 2006Compulsory
- Backman, Jarl, Rapporter och uppsatser, 2., rev. uppl., Lund, Studentlitteratur, 2008
* Compulsory
Syllabus
- Syllabus valid from Autumn 2014, version 2
- Syllabus valid from Autumn 2014, version 1
- Syllabus valid from Autumn 2013
- Syllabus valid from Autumn 2012
- Syllabus valid from Autumn 2011, version 2
- Syllabus valid from Autumn 2011, version 1
- Syllabus valid from Spring 2011, version 2
- Syllabus valid from Spring 2011, version 1