Institutionen för informationsteknologi

Information till dig som är antagen eller reservplacerad till studier vid Institutionen för informationsteknologi.

De kurser som har platser kvar öppnar upp för sen anmälan. Om kursen inte öppnar är det försent att anmäla sig. Läs mer om sen anmälan till kurser och program.

Alla våra kurser måste sökas via www.antagning.seKurser som inte öppnar för sen anmälan är stängda även för programstudenter.

När du blivit antagen till en kurs eller ett program måste du registrera dig för att påbörja dina studier. Du hittar mer information på studentingången.

Efter registreringen bör du logga in i Studium där du hittar mer information om de kurser du ska läsa. Kontrollera att du har angett korrekt mejladress i Ladok så att våra mejl når dig.

Registreringsperioder för kurser HT23

Period 1: 28 juli – 4 september
Period 2: 17 oktober – 7 november

Registreringsperioden stängs en vecka in på kursen. Om det gått mer än en vecka in på kursen måste du kontakta IT-kansliet, it-kansli@it.uu.se, vi kontaktar läraren och frågar om det för sent att hoppa på kursen.

Om du ångrar dig och inte längre vill läsa kursen kan du själv lägga in ett tidigt avbrott på kursen inom tre veckor efter kursstarten, detta gör du i Ladok. Efter 3 veckor blir det ett sent avbrott, då måste du meddela oss så gör vi detta åt dig.

En reservplats betyder inte att du är antagen till kursen. Om det finns platser kvar på kursen antar IT-kansliet reserver och meddelar via mejl att du blivit antagen. Du ska då registrera dig så snart det är möjligt, tackar du ja för sent kanske det inte är möjligt att gå kursen. Om du blir antagen efter registreringsperioden måste du kontakta IT-kansliet för att bli registrerad.

Om du som reserv inte hör något så betyder det att kursen är full och att reservhanteringen är avslutad. Du får alltså enbart besked om du fått en plats på kursen.

Kontakt

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor. Enklast är att kontakta oss via mejl, då vi har begränsade telefontider: it-kansli@it.uu.se

Besök gärna vår hemsida: www.it.uu.se/student

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin