Hyra Gustavianum

Gustavianum går att hyra utanför ordinarie öppettid. Universitetsmuseet har fem utställningar inklusive den anatomiska teatern och det Augsburgska konstskåpet. I trapphallen kan mat och dryck dukas upp, gäller endast mingeltillställningar då sittplatser saknas. Gustavianum har sammanlagt plats för 400 personer, utställningarna inräknat. Auditorium Minus går även att hyra utanför öppettid för mindre föreläsningar och evenemang. Lokalen erbjuder 50 sittplatser.

Gustavianums lokaler går ej att hyra på måndagar.

Tillgång till lokalerna

Lokalerna är endast tillgängliga under den tid då de har bokats. Vid leverans, uppdukning och bortleverans av catering måste detta alltid göras inom tiden för er bokning. Vi debiterar per påbörjad timme, vilket innebär att om kund nyttjar lokalen utöver bokad tid debiteras en extra kostnad.

Avbokning

Vid avbokning 15-30 dagar före bokat datum debiteras halva lokalhyran. Vid avbokning 0-14 dagar före bokat datum debiteras hela lokalhyran.

Mat och dryck

All dryck och förtäring i Gustavianums lokaler ska beställas genom Uppsala universitets upphandlade cateringfirmor; länk till kontaktuppgifter. Kontakt med cateringfirmorna ansvarar ni som arrangör själva för. Observera att det inte är tillåtet att ordna med förtäring och dryck på egen hand eller via annan cateringfirma än de som är upphandlade av universitetet.

Förtäring får endast ske i trapphallen. På grund av de kulturhistoriskt känsliga lokalerna finns vissa begränsningar för vad som får förtäras och serveras. Rött vin och andra drycker som kan fläcka ner golvet får ej serveras.

Kontaktuppgifter till upphandlade cateringfirmor

Runt om Gustavianum finns även ett stort antal restauranger och kaféer; https://destinationuppsala.se/activities-category/ata-dricka/

Visningar och rundturer

Varför inte beställa en guidad tur i samband med ert evenemang i Gustavianum? En guidad tur måste bokas senast en vecka i förväg.

Priser

Hyra av Auditorium Minus:

Vardagar, förutom måndagar, kl. 9-11 2500 kr

Vardagkvällar efter kl.17 2500 kr per timme

Hyra av Gustavianum, två timmar, utanför ordinarie öppettider 5000 kr

Om ni önskar hyra Gustavianum längre än två timmar och för evenemang med fler än 50 deltagare, inkom med förfrågan om möjligt upplägg och pris.

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin