Om alumnnätverket

Uppsala universitets alumnnätverk är ett globalt nätverk för alla tidigare studenter och anställda vid Uppsala universitet. Alla som har studerat (minst 5 högskolepoäng) eller arbetat vid universitetet är välkomna att bli medlem. Även hedersdoktorer och besökande forskare är välkomna.

Medlemskap i alumnnätverket är helt kostnadsfritt.

Du kan bli medlem genom att enkelt registrera dig i Alumnportalen. Vänligen använd inte din student- eller arbets-e-postadress för registrering, eftersom dessa kan upphöra när du avslutar dina studier eller ändrar anställning.

För att gå med i föreningarna måste du först bli medlem i Uppsala universitets alumnnätverk. När du loggar in i Alumnportalen kan du hitta en lista över alla alumnföreningar och internationella chapters och gå med i de som gäller för dig.

Det finns ingen begränsning för antalet föreningar du kan gå med i. Dock är de kopplade till specifika examensprogram, institutioner eller geografiska platser, så de kommer inte alla vara relevanta för dig.

Du kan lämna nätverket när som helst. Maila info@alumni.uu.se om du vill att vi ska ta bort ditt medlemskap.

Ja, du kan anpassa den information du får genom att logga in i Alumnportalen och ange dina prenumerationspreferenser.

Dina personuppgifter lagras i vårt CRM-system. Informationen du tillhandahåller i Alumnportalen är endast synlig för systemadministratörer, som är anställda vid Uppsala universitet eller representerar en alumnförening.

Läs integritetspolicyn för information om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Ja, du hittar riktlinjerna här.

Kontakt

Om du har frågor om Uppsala universitets alumnnätverk, vänligen kontakta Alumnteamet på info@alumni.uu.se.

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin