Alumnföreningen Farmis

I nästan 200 år har Farmis varit en mötesplats för läkemedelsexperter, både genom studier, karriär och liv. Nu hoppas vi att just du, student, medarbetare eller alumn vid Farmaceutiska fakulteten blir nästa medlem i vårt nätverk Alumnföreningen Farmis. Tillsammans synliggör vi de farmaceutiska professionernas plats i Uppsala & världen. Välkommen!

Alumnföreningen Farmis

Alla vinner på ett engagerat nätverk genom studier och yrkesliv. Därför vill vi välkomna just dig till vår Alumnförening Farmis – knutpunkten för alla med koppling till Farmaceutiska fakulteten. Här möter du gamla kursare och nya kollegor, skapar viktiga kontakter och har alltid en värdefull tillgång med dig i karriären. Självklart är det gratis att bli medlem i Alumnföreningen Farmis där du bland annat får:

  • Tillgång till ett farmaceutiskt nätverk med förgreningar inom både universitet, industri, vård och myndigheter
  • Inbjudningar till evenemang, mötesplatser och mingel
  • Delta vid vår inspirationsserie Profiler i branschen med spännande gäster från läkemedelsbranschen som ger oss inspiration och visar bredden av allt som är möjligt med en farmaceutisk utbildning. Serien riktar sig till alumner, farmacistudenter och alla med intresse för läkemedelsvärlden.
  • Aktuella nyheter om forskning, utbildning och allt som sker vid Uppsala universitet och Farmaceutiska fakulteten

Kontakt • Alumnföreningen Farmis

alumnfarmis@farmbio.uu.se

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin