Karriär

Behöver du hjälp att förbereda dig för arbetslivet och tiden efter studierna? Karriärvägledningen ger dig bättre förståelse för dig själv och arbetsmarknaden utifrån konkreta övningar och relevanta teman.

Vägledarna vid teknisk-naturvetenskapliga fakulteten erbjuder workshop i karriärkompetens under varje studieperiod. Här varvas temaföreläsning med praktiska övningar där du själv är aktivt deltagande. Ett perfekt tillfälle att lära dig mer om dig själv och fundera kring tiden efter studierna.

Varje tema erbjuder två workshops så du kan välja den tid som passar dig bäst. Du behöver inte heller varit med tidigare för att kunna delta

Karriärworkshop - Lyckas på arbetsintervjuer

Jobbintervjuer kan vara påfrestande, men de behöver inte vara det! Vi kommer att ge dig färdigheter och övningar för att bemästra intervjuprocessen.

Från att svara på vanliga frågor till att visa självförtroende och professionalism kommer du att vara redo att imponera på arbetsgivare. Du kommer också att lära dig att skapa ett personligt varumärke och hur man blandar sig och presenterar sig själv vid nätverkande.

Välkommen till en karriärworkshop – Lyckas på arbetsintervjuer.

Måndag Mars 5, 13.15 to 15.00 i rum 101172 på Ångströmlaboratory

Onsdag Mars 6, 13.15 to 15.00 i rum 101172 på Ångströmlaboratory

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin