Kostvetenskap B: Livsmedelsvetenskap och matlagningsteknik
30 hp
Kurs, Grundnivå, 2HK014
Kursen är avvecklad.
Kursplan
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2018
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2014
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2013, version 2
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2013, version 1
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2012, version 2
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2012, version 1
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2011
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2010
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2010, version 3
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2010, version 2
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2010, version 1
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2009
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2007
Litteraturlista
- Litteraturlista giltig från och med vårterminen 2018
- Litteraturlista giltig från och med höstterminen 2014, version 3
- Litteraturlista giltig från och med höstterminen 2014, version 2
- Litteraturlista giltig från och med höstterminen 2014, version 1
- Litteraturlista giltig från och med vårterminen 2014
- Litteraturlista giltig från och med vårterminen 2013
- Litteraturlista giltig från och med höstterminen 2012
- Litteraturlista giltig från och med vårterminen 2012
- Litteraturlista giltig från och med vårterminen 2011
- Litteraturlista giltig från och med höstterminen 2010, version 3
- Litteraturlista giltig från och med höstterminen 2010, version 2
- Litteraturlista giltig från och med höstterminen 2010, version 1
- Litteraturlista giltig från och med vårterminen 2010
- Litteraturlista giltig från och med höstterminen 2009
- Litteraturlista giltig från och med vårterminen 2009