Kostvetenskap C: Vetenskapliga metoder
7,5 hp
Litteraturlista, Grundnivå, 2HK054
Det finns en senare version av litteraturlistan.
Kurslitteratur
- Backman, Jarl, Rapporter och uppsatser, 2., rev. uppl., Lund, Studentlitteratur, 2008Obligatorisk
- Bryman, Alan, Samhällsvetenskapliga metoder, 2., [rev.] uppl., Malmö, Liber, 2011Obligatorisk
- Ejlertsson, Göran, Statistik för hälsovetenskaperna, Lund, Studentlitteratur, 2003Obligatorisk
Övrigt
Dessutom tillkommer vetenskapliga rapporter och artiklar.
Referenslitteratur
- Gibson, Rosalind S., Principles of nutritional assessment, 2. ed., New York, Oxford University Press, 2005
* Obligatorisk
Kursplan
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2024
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2023
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2019
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2016
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2013
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2012
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2009, version 2
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2009, version 1
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2008