Kostvetenskap B: Livsmedelsvetenskap

15 hp

Litteraturlista, Grundnivå, 2HK060

Det finns en senare version av litteraturlistan.

Huvudgrupp 1

Lagerberg Fogelberg, Charlotte, Centrum för uthålligt lantbruk (CUL) vid Sveriges lantbruksuniversitet På väg mot miljöanpassade kostråd Vetenskapligt underlag inför miljökonsekvensanalysen av Livsmedelsverkets kostråd

www.slv.se/templates/SLV_Page.aspx?id=21038&epslanguage=SV

Modin, R & Lindblad, M (2011) Förvara maten rätt så håller den längre. Vetenskapligt underlag om optimal förvaring av livsmedel. Livsmedelsverket rapport 20. 39 s

Obligatorisk

Laborationsanvisningar med protokoll, 250 s.

Huvudgrupp 2

Huvudgrupp 3

Dessutom tillkommer rapporter och vetenskapliga artiklar

* Obligatorisk

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin