Kostvetenskap C: Vetenskapliga metoder
7,5 hp
Litteraturlista, Grundnivå, 2HK054
Det finns en senare version av litteraturlistan.
Kurslitteratur
- Utvärdering av metoder i hälso- och sjukvården och insatser i socialtjänsten, Statens beredning för medicinsk och social utvärdering, 2017, https:/
/ Obligatoriskwww.sbu.se/ contentassets/ d12fd955318f4feab3709d7ebcc9a72b/ sbushandbok.pdf - Ejlertsson, Göran, Statistik för hälsovetenskaperna, Tredje upplagan, Lund, Studentlitteratur, [2019]
Övrigt
Andra aktuella vetenskapliga artiklar och rapporter kan tillkomma.
Referenslitteratur
- Gibson, Rosalind S., Principles of nutritional assessment, 2. ed., New York, Oxford University Press, 2005
- Bryman, Alan, Samhällsvetenskapliga metoder, Upplaga 3, Stockholm, Liber, [2018]
- Backman, Jarl, Rapporter och uppsatser, 3., [rev.] uppl., Lund, Studentlitteratur, 2016
* Obligatorisk
Kursplan
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2024
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2023
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2019
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2016
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2013
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2012
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2009, version 2
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2009, version 1
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2008