Kostvetenskap C: Vetenskapliga metoder
7,5 hp
Litteraturlista, Grundnivå, 2HK054
Det finns en senare version av litteraturlistan.
Kurslitteratur
- Ejlertsson, Göran, Statistik för hälsovetenskaperna, Lund, Studentlitteratur, 2003
- Gibson, Rosalind S., Principles of nutritional assessment, 2. ed., New York, Oxford University Press, 2005
- Olsson, Henny; Sörensen, Stefan, Forskningsprocessen: kvalitativa och kvantitativa perspektiv, 2. uppl., Stockholm, Liber, 2007
Övrigt
Dessutom tillkommer vetenskapliga rapporter och artiklar.
Kursplan
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2024
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2023
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2019
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2016
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2013
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2012
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2009, version 2
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2009, version 1
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2008