Verksamhetsförlagd utbildning i dietetik
15 hp
Litteraturlista, Grundnivå, 2HK025
Det finns en senare version av litteraturlistan.
Huvudgrupp 1
- Björvell, Catrin, Sjuksköterskans journalföring: en praktisk handbok, 2. uppl., Lund, Studentlitteratur, 2001
- Mahan, L. Kathleen; Escott-Stump, Sylvia; Krause, Marie V., Krause's food, nutrition,&diet therapy., 11th ed. / [edited by]L. Kathleen Mahan, Sylvia Escott-Stump, Philadelphia, Pa. ; London, W. B. Saunders, 2004
- Larsson, Inger; Palm, Lars; Rahle Hasselbach, Lena, Patientinformation i praktiken - information, dialog, delaktighet, Norstedts akademiska förlag, 2008
- Vem styr vården?: organisation och politisk styrning inom svensk sjukvård, 1. uppl., SNS förlag, 2007
Referenslitteratur
- Fröberg, U.H; Sanderfelt, M, Medicinsk författningsbok 2008, Institutet för medicinsk rätt, 2008 (eller)
- Författningshandbok för personal inom hälso- och sjukvården
Kursplan
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2023
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2019
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2018
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2016
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2011
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2010, version 3
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2010, version 2
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2010, version 1
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2010
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2009