Högre seminarier

Institutionens seminarierum är Eng/2-1022.

Kommande högre seminarier hittar du i institutionens kalender.

Ett seminarium arrangerat av Filosofiska institutionen, Institutionen för kulturantropologi och etnologi och Litteraturvetenskapliga institutionen.

Seminarieansvarig för Filosofiska institutionen är Sharon Rider. Seminarium enligt särskild kallelse. Kontakta seminarieansvarig för att bli del av seminariets mejlinglista och få tillgång till seminarieunderlag.

Seminarieansvarig: Elisabeth Schellekens Dammann.

Seminarium onsdagar 14.15–16. Kontakta seminarieansvarig för att bli del av seminariets mejlinglista och få tillgång till seminarieunderlag.

Seminarieansvarig: Pauliina Remes.

Seminarium torsdagar 14.15–16. Kontakta seminarieansvarig för att bli del av seminariets mejlinglista och få tillgång till seminarieunderlag.

Seminarieansvariga: Erik Carlson och Folke Tersman.

Seminarium fredagar 11.15–13. Kontakta seminarieansvariga för att bli del av seminariets mejlinglista och få tillgång till seminarieunderlag.

Seminariet är vilande.

Seminarieansvarig: Patricia Mindus.

Seminarium torsdagar 16.15–18 eller enligt kallelse. Kontakta seminarieansvarig för att bli del av seminariets mejlinglista och få tillgång till seminarieunderlag.

Seminariet är vilande.

Seminarieansvarig: Sharon Rider.

Seminarium enligt särskild kallelse. Kontakta seminarieansvarig för att bli del av seminariets mejlinglista och få tillgång till seminarieunderlag.

Seminarieansvarig: Matti Eklund.

Seminarium torsdagar 10.15–12. Kontakta seminarieansvarig för att bli del av seminariets mejlinglista och få tillgång till seminarieunderlag.

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin