Livslångt lärande

Nedan kan du se tips och länkar till fortbildning vid Uppsala universitet. Det finns en hel del som bör vara av intresse för yrkesverksamma matematiker men vi hade förstås önskat att vi kunnat erbjuda mer.

Vi är intresserade av att få reda på ditt/era utbildningsbehov så vi kan pejla in efterfrågan, så hör gärna av er. Vi vet att AI, maskininlärning, programmering, statistik och ledarskap är efterfrågat av många av våra alumner men uppskattar om ni bekräftar och preciserar eller uppmärksammar oss på andra behov. Det kan ge oss idéer till att ta fram öppna uppdragsutbildningskurser eller fristående kurser som kan vara av intresse för flera. Se information om uppdragsutbildning och ordinarie kursutbud nedan.

Välkommen att kontakta vår studierektor!
Inger Sigstam

Ordinarie utbildningsutbud

De flesta kurser vi på matematiska institutionen ger är programkurser som endast kan sökas av de som går prorammen, men vi har även en del fristående kurser. Kurserna är som regel på deltidsfart.

Se fristående kurser i matematik

Se universitetets presentation av kurser för yrkesverksamma

Se alla kurser inom IT och programmering

Uppsala universitets hela utbildningskatalog

Självstudiekurser

På teknisk- naturvetenskapliga fakulteten finns en liten samling med självstudiematerial från olika kurser, bland annat en i "Beräkningsmetoder i finansiell matematik" och "Statistisk maskininlärning".

Se utbud av självstudiematerial från kurser i teknik och naturvetenskap

Uppdragsutbildning - utbildning på beställning

Uppdragsutbildning kan ge högskolepoäng eller kursintyg, efter vad som efterfrågas. Formen på en uppdragsutbildning styrs av era behov och anpassas efter vilken kompetens som ni behöver och hur ni vill genomföra utbildningen. Utbildningarna kan genomföras antingen i våra lokaler eller på en plats som ni som uppdragsgivare önskar och även anpassas i tiden så att det går att kombinera arbete och utbildning. Uppsala universitets avdelning för uppdragsutbildning kan vara med och ordna uppdragsutbildningar.

Läs mer om uppdragsutbildning på avdelningen för uppdragsutbildnings webb.

 


FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin