Teknat-alumn

Engagera dig i vår alumnverksamhet och låt oss fortsätta inspirera dig i din yrkesroll!

Alumnnätverket

Med hjälp av Uppsala universitets alumnnätverk kan vi fortsätta hålla kontakten med varandra. Via e-post, LinkedIn och andra digitala tjänster får du information om våra evenemang, tar del av den senaste forskningen genom våra nyhetsbrev samt får en ingång till karriärrådgivning och fortbildning. Du får även Uppsala universitets digitala magasin.

Följ gärna UU:s alumnverksamhet på LinkedIn för att fortsätta nätverka med oss och andra alumner vid teknisk-naturvetenskapliga fakulteten.

två personer som skrattar

Bli en del av nätverket!

Över 30 000 alumner i fler än 150 länder runt om i världen har redan valt att bli medlemmar i nätverket.

Examensceremoni för studenter som tagit examen

Examensceremonin är ett högtidligt arrangemang i Universitetshuset för alla studenter som tagit ut sin examen. I år kommer vi att ha examensceremonier den 5 oktober och den 9 november.

Läs mer och gör en intresseanmälan till 2024 års examensceremoni

Alumnföreningar

Genom våra alumnföreningar får du tillgång till plattformar för att kunna kommunicera med andra alumner och bli inbjuden till återträffar, afterwork och andra sociala events.

Du kan till exempel gå med i Uppsala teknolog- och naturvetarkårs grupp för att få ta del av det utbud som kåren och dess studentsektioner ordnar för alumner. Det finns även ett antal ämnesspecifika alumnföreningar samt en fakultetsövergripande alumnförening som anordnar aktiviteter av alumner, för alumner. Befinner du dig utomlands kan kanske ett av universitetets internationella chapters passa

Läs mer om Uppsala universitets alumnföreningar och internationella chapters.

Några ord från vicerektor

Ni alumner är bland det viktigaste vi har! Genom att lyssna på era erfarenheter och upplevelser kan vi hålla högsta kvalitet på våra utbildningar och göra våra studenter än mer eftertraktade på arbetsmarknaden.

Vi vill ha ett nära samarbete med er för att kunna utveckla vår utbildning och forskning. Tillsammans kan vi jobba för att lösa de samhällsutmaningar som vi står inför.

Vi vill också kunna erbjuda er kompetensutveckling, något vi tror är ovärderligt i den föränderliga värld vi lever i. Vi finns här för er om det är något ni behöver för att ytterligare stärka er position på arbetsmarknaden.

Vi vill höra era åsikter och tankar kring hur vi kan samarbeta på bästa sätt i framtiden. Dörren står alltid öppen för er!

Charlotte Platzer Björkman, vicerektor, teknisk-naturvetenskapliga fakulteten

grå

Charlotte Platzer Björkman. Foto: Mikael Wallerstedt

Kontakt

Vid frågor kontakta Maja Garde Lindholm.

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin