Träffa Campus Gotland

Hur är det att studera på Uppsala universitet - Campus Gotland? Vi erbjuder en presentation om universitetsstudier och information om våra utbildningar.

Campus Gotland tar gärna emot skolor, utbildningsföretag, föreningar, etc. för studiebesök. Vi skräddarsyr besöken så att de ska passa olika gruppers behov och förväntningar.

Det är Campus Gotlands studie- och karriärvägledare som ansvarar för studiebesöken. Tillsammans berättar de om hur det är att studera på universitetet i allmänhet och hur det är att läsa på Campus Gotland i synnerhet.

Ett typiskt studiebesök kan se ut så här:

  • Allmän information om universitetsstudier och Campus Gotland, hur man söker, grundläggande/särskild behörighet, presentation av de program vi har, hur man finansierar sina studier, med mera.
  • Rundvandring i våra lokaler.
  • Student som berättar om studentlivet - Hur är det att vara student, skillnader mot gymnasiet/grundskolan, "därför valde jag min utbildning", framtidsplaner, med mera.

Kontakta Studievägledningen för att boka in ett studiebesök hos oss. Observera att vi rekommenderar dig att boka ett studiebesök minst tre veckor i förväg.

Uppskattat besök

Besöket ger en ökad förståelse för vad universitetsstudier innebär och är ofta väldigt uppskattat. Ni är varmt välkomna till oss på Campus Gotland!

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin