Lägg en beställning

Alla beställningar av genotypning och sekvenseringprojekt sker via NGI:s beställningsportal.

Så här lägger du en beställning:

  • Besök https://ngisweden.scilifelab.se/orders/
  • Välj ett formulär (genotypning eller Illumina-sekvensering).
  • Ange en projekttitel och fyll i den efterfrågande informationen. Fält markerade med en asterisk (*) är obligatoriska.
  • När du har klickat på "spara och visa" kan du läsa igenom din projektansökan och bifoga filer. Du kan sedan redigera, ta bort eller skicka in din projektbeställning.

Om du är osäker på vilken metod du ska välja kan du kontakta oss för rådgivning.

För mer komplexa projekt och forskningsfrågor rekommenderar vi alltid ett möte, antingen personligen eller via videokonferens.

Viktig anmärkning för EU / H2020-finansierade projekt
På grund av revisionsreglerna för underleverantörer, vänligen ange om ditt projekt finansieras av EU/FP7 i fältet "Finansieringskälla för projektet". Detta gör det möjligt för oss att samla in nödvändig information proaktivt.

Vad händer när jag har lagt min order?

När en beställning har lagts bedömer faciliteterna inom NGI den tillsammans och går igenom den tekniska genomförbarheten. För projekt som kräver mer än 5 % av en anläggnings totala kapacitet utförs även en extern granskning innan projektet godkänns. Detta gäller endast mycket stora projekt och du kommer att meddelas om din order påverkas.

När en beställning har godkänts kommer projektkoordinatorn från den NGI-anläggning som tilldelats ditt projekt att kontakta dig. Du får då en projektkod och ett avtal med en offert förbereds baserat på din orderinformation och eventuellt planeringsmöte. Du gör inget åtagande förrän du har undertecknat avtalet.

När ditt projekt är accepterat och du har lämnat in det signerade avtalet är du välkommen att lämna in dina prover till oss.

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin