Alumn

Vi välkomnar alla våra alumner att hålla kontakten med institutionen - du är en viktig del av oss. Ditt engagemang berikar yrkeserfarenheten hos nuvarande studenter och ger oss en kontakt till fler samverkansmöjligheter.

Exempel på några av de många sätten du kan engagera dig på hittar du via länkarna utbildnings- respektive forskningssamverkan nedan. Håll dina färdigheter aktuella eller utvidga dina horisonter genom att ta del av senaste forskningen och kompetensutveckla dig.

Är du inte redan med i vår LinkedIn-grupp "Uppsala University's Math Alumni" så gå gärna med där. Där kan du hitta igen dina studiekamrater och se var andra jobbar.

Matematiska institutionens LinkedIn-grupp

Uppsala universitets alumnnätverk

Teknat alumn

Missa inte vårt årliga alumnevent!

Med start 2023 har vi börjat bjuda in alla våra alumner till ett årligt alumnevent som äger rum i slutet av oktober. Det är en halvdag då alumner, studenter och institutionens medarbetare träffas runt ett blandat program med både aktuella frågor, forskning, innovationer, diskussioner, nostalgi och delad passion för ämnet.

Inbjudan kommer även 2024 skickas ut per post till alla som läst minst 90 hp matematik hos oss. Därefter kommer det bara annonseras i vår LinkedIn-grupp och i vårt institutionskalendarium.

Läs om alumneventet som hölls i oktober 2023

Bild tagen från alumneventet 2023. Tre alumner står och pratar runt ett ståbord och i bakgrunden står många andra deltagare och minglar.

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin