Hus E plan 2 - 4 på Campus Gotland

Planskisser och bilder på salar och grupprum i E-huset hittar du på denna sida.

E-huset - plan 2

E-huset plan 2 bildobjekt

Bilder och mer information

Hjärtstartare finns innanför entrén till biblioteket på Cramérgatan 3. Hjärtstartare finns även i B-huset (bakom receptionen), i D-huset på bottenvåningen, i F-huset (innanför entrén) samt i G-huset i trapphuset på plan 2.

Sal E22 - plan 2 - E-huset

Sal E22 har biosittning (gradäng) och har 120 sittplatser. Det finns två sido-projektorer (80+ tum) alternativt en mitten-projektor (80+ tum) samt hörslingeförstärkare, motordriven filmduk, högtalare, mikrofoner, dokumentkamera samt whiteboards. Bärbar dator kan anslutas via HDMI (adapter finns) och det finns också en möjlighet att koppla in ljud via analog ljudingång (3,5 mm-plugg).

Schema för E22 (TimeEdit) de närmaste 7 dagarna.

Sal E22 bildobjekt
Sal E22 bildobjekt

E-huset - plan 3

E-huset plan 3 bildobjekt

Bilder och mer information

Sal E30 - plan 3 - E-huset

Sal E30 har 50 sittplatser. En HD-projektor (80+ tum), två högtalare samt whiteboard. Bärbar dator kan anslutas via HDMI (adapter finns) och det finns också en möjlighet att koppla in ljud via analog ljudingång (3,5 mm-plugg).

E30 är en av salarna du även kan boka som student för t ex grupparbete.
Schema för E30 (TimeEdit) de närmaste 7 dagarna.

Sal E30 bildobjekt
Sal E30 bildobjekt

Sal E31 - plan 3 - E-huset

Sal E31 har biosittning (gradäng) och har 80 sittplatser. Det finns två sido-projektorer (80+ tum) alternativt en mitten-projektor (80+ tum), trådlöst mikrofonsystem, fast installerad hörselslinga samt hörslingeförstärkare finns installerade i rummet. Bärbar dator kan anslutas via HDMI (adapter finns) och det finns också en möjlighet att koppla in ljud via analog ljudingång (3,5 mm-plugg).

Schema för E31 (TimeEdit) de närmaste 7 dagarna.

Sal E31 bildobjekt
Sal E31 bildobjekt

Grupprum E32 - Plan 3 - E-huset

E32 är ett grupprum som du hittar i Almedalsbiblioteket. E32 har 6 platser och är ett av rummen du även kan boka som student för t ex grupparbete. Schema för E32 (TimeEdit) de närmaste 7 dagarna.

E32 används även som handledningsrum för Språkverkstaden. Läs mer om Språkverkstaden.

Grupprum E32

Grupprum E34 - plan 3 - E-huset

E34 är ett grupprum som du hittar i Almedalsbiblioteket. E34 har 4 platser och är ett av rummen du även kan boka som student för t ex grupparbete. Schema för E34 (TimeEdit) de närmaste 7 dagarna.

Rum E34 bildobjekt

Sal E35 - plan 3 - E-huset

Sal E35 har 50 sittplatser. Det finns två 75-tums monitorer, två högtalare samt whiteboard. Bärbar dator kan anslutas via HDMI (adapter finns) och det finns också en möjlighet att koppla in ljud via analog ljudingång (3,5 mm-plugg).

E35 är en av salarna du även kan boka som student för t ex grupparbete.
Schema för E35 (TimeEdit) de närmaste 7 dagarna.

Sal E35 bildobjekt
Sal E35 bildobjekt

Grupprum E36 - Plan 3 - E-huset

E36 är ett grupprum som du hittar i Almedalsbiblioteket. E36 har 4 platser och är ett av rummen du även kan boka som student för t ex grupparbete.
Schema för E36 (TimeEdit) de närmaste 7 dagarna.

Rum E36 bildobjekt

Grupprum E37 - plan 3 - E-huset

E37 är ett grupprum som du hittar i Almedalsbiblioteket. E39 har 8 platser och är ett av rummen du även kan boka som student för t ex grupparbete. Schema för E37 (TimeEdit) de närmaste 7 dagarna.

Rum E37 bildobjekt

E-huset - plan 4

E-huset plan 4 bildobjekt

Green Room - plan 4 - E-huset

Green room är skapat av studenter för studenter med fokus på hållbar utveckling. Här kan du förvara, värma och äta medhavd mat (6 mikrovågsugnar + kylskåp finns), plugga och träffa studenter från olika program. Green room används också av studentorganisationen Food Rescue Gotland som varje vecka räddar mat i Visby. Den räddade maten tas med hit och kan handlas av studenter och personal till svinnsmart pris.

Green Room på Campus Gotland

Grupprum Flundran - plan 4 - E-huset

Flundran har 8 platser och är ett av rummen du även kan boka som student för t ex grupparbete. Schema för Flundran (TimeEdit) de närmaste 7 dagarna.

Grupprum Flundran bildobjekt

Grupprum Rauken - plan 4 - E-huset

Rauken har 8 platser och är ett av rummen du även kan boka som student för t ex grupparbete. Schema för Rauken (TimeEdit) de närmaste 7 dagarna.

Grupprum Rauken bildobjekt

Grupprum Änget - plan 4 - E-huset

Änget har 10 platser och är ett av rummen du även kan boka som student för t ex grupparbete. Schema för Änget (TimeEdit) de närmaste 7 dagarna.

Grupprum Änget bildobjekt

Grupprum Backsippan - plan 4 - E-huset

Backsippan har 4 platser och är ett av rummen du även kan boka som student för t ex grupparbete. Schema för Backsippan (TimeEdit) de närmaste 7 dagarna.

Grupprum Backsippan bildobjekt

Grupprum Heden - plan 4 - E-huset

Heden har 2 platser och är ett av rummen du även kan boka som student för t ex grupparbete. Schema för Heden (TimeEdit) de närmaste 7 dagarna.

Grupprum Heden bildobjekt

Grupprum Myren - plan 4 - E-huset

Myren har 3 platser och är ett av rummen du även kan boka som student för t ex grupparbete. Schema för Myren (TimeEdit) de närmaste 7 dagarna.

Grupprum Myren bildobjekt

Sal E41 - plan 4 - E-huset

Sal E41 har 50 sittplatser.

  • Tre presentationsskärmar (två fram, en bak) på 86 tum.
  • Huvud- och hand-mikrofon för föreläsare. Två bärbara mikrofoner för åhörare.
  • Dokumentkamera.
  • HMDI-ingång för medhavd utrustning, inklusive adapter för Displayport, mini-DisplayPort samt USB-C.
  • Videokonferensanläggning med kamera för föreläsare och publik.
  • Talförstärkt ljud inklusive hörslinga.
  • Whiteboard.

Schema för E41 (TimeEdit) de närmaste 7 dagarna.

Sal E41 bildobjekt

Sal E44 - plan 4 - E-huset

Sal E44 har 20 sittplatser. Videokonferensmöjligheter.
Schema för E44 (TimeEdit) de närmaste 7 dagarna.

Sal E44 bildobjekt

Sal E45 - plan 4 - E-huset

Sal E45 har biosittning (gradäng) och har 38 sittplatser. Det finns två projektorer (80+ tum), bildskärm på sidovägg, högtalare, whiteboard samt videokonferensmöjligheter med en kamera och mikrofoner. Bärbar dator kan anslutas via HDMI (adapter finns).

Salen är också anpassad för att genomföra möten/föreläsningar via Zoom. Kontakta lokala IT-stödet på Campus Gotland (länk till e-postadress) för att få mer information om Zoom i E45. Läs om Zoom vid Uppsala universitet (medarbetare). Läs om Zoom vid Uppsala universitet (studenter).

Schema för E45 (TimeEdit) de närmaste 7 dagarna.

Sal E45 bildobjekt

Stranden - plan 4 - E-huset

Sal Stranden är en tyst läsesal med 15 studieplatser.

Stranden bildobjekt

Sal E48 - plan 4 - E-huset

Sal E48 har 20 sittplatser. Det finns en 75” monitor, högtalare, videokonferensanläggning samt whiteboard. Bärbar dator kan kopplas till bildskärm och videokonferensläggning via HDMI (adapter finns).

Schema för E48 (TimeEdit) de närmaste 7 dagarna.

Sal E48 bildobjekt

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin