Program- och kursutbud

Vi erbjuder flera program och ett brett utbud av kurser inom elektroteknikområdet. Våra kurser ges i huvudsak inom ingenjörsprogrammen och våra masterprogram, men vi ger också fristående kurser, distanskurser och kurser riktade till yrkesverksamma.

Vi har ett brett utbud av fristående kurser inom allt från elektronik och robotteknologi, till elektromobilitet, elkraftsystem och metoder för kollaborativt lärande.

Många av våra fristående kurser ges på distans och inom projektet livslångt lärande som riktar sig till dig som är yrkesverksam och/eller som söker fortbildning, karriärväxling eller kompetensutveckling.

Se alla våra fristående kurser i Uppsala universitets utbildningskatalog

Moocs (Massive Open Online Courses) är nätkurser som är öppna för alla, oavsett tidigare förkunskaper. Våra öppna nätbaserade kurser är gratis och passar dig som är nyfiken på universitetsstudier eller vill vidareutbilda dig inom ett specifikt ämne.

Våra MOOC-kurser:

Efficient SDG fulfillment through collaborative learning and the UNDP seven step methodology

Till kursplan och anmälan

Som arbetsgivare eller organisation har du möjlighet att beställa skräddarsydda utbildningar, det vill säga uppdragsutbildningar, hos oss på Institutionen för elektroteknik. Vi ger kurser inom allt från signalbehandling, trådlös kommunikation, nätverksbaserade system och elektronik till elektromobilitet, elsystem, cybersäkerhet i elkraftsystem och förnybar elproduktion.

Är du intresserad av att beställa en kurs?

Kontakta oss!

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin