Utbildning vid institutionen för elektroteknik

Vill du vara med och utveckla dagens och framtidens teknik och samhälle? Genom att studera elektroteknik vid Uppsala universitet får du möjlighet att driva utvecklingen mot en mer hållbar framtid samtidigt som du får uppleva ett unikt och spännande studentliv!

Våra utbildningsprogram och kurser

Bli student

Att studera elektroteknik ger dig möjligheter att vara en del av den gröna omställningen i en bransch som ständigt växer och erbjuder goda jobbmöjligheter.

Som student vid Uppsala universitet och institutionen för elektroteknik får du kontakt med forskning, näringsliv och industri samtidigt som du får möjligheten att uppleva ett unikt studentliv utöver det vanliga!

Var med i utvecklingen och studera elektroteknik vid Uppsala universitet

Studenter som pratar med varandra en solig sommardag med Uppsala domkyrka synlig i bakgrunden

Forskarutbildning

Doktorspromotion

Är du intresserad av att doktorera? Vår institution är en unik arbetsplats med dynamiska arbetssätt och spännande samarbeten med externa aktörer. Som doktorand hos oss får du möjlighet att utveckla och tillämpa tekniska idéer på ett samhällsnyttigt sätt.

Vi erbjuder utbildning inom flera forskarutbildningsämnen och på institutionen finns ett stort doktorandnätverk.

Var med oss och anta framtidens utmaningar!

Bli doktorand vid Institutionen för elektroteknik

Examensarbete vid institutionen

Vill du göra ditt examensarbete hos oss? Vi erbjuder många spännande exjobbsprojekt kopplade till vår forskning. Vi har många kunniga handledare och ämnesgranskare vid institutionen som gärna ställer upp och vägleder dig!

I vår studentingång hittar du mer information om våra exjobbsämnen och lediga exjobbsprojekt

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin