Food and Nutrition C: Research Methods
7.5 credits
Reading list, Bachelor's level, 2HK054
A revised version of the reading list is available.
Main group 1
- Utvärdering av metoder i hälso- och sjukvården och insatser i socialtjänsten, Statens beredning för medicinsk och social utvärdering, 2017, https:/
/ Compulsorywww.sbu.se/ contentassets/ d12fd955318f4feab3709d7ebcc9a72b/ sbushandbok.pdf - Ejlertsson, Göran, Statistik för hälsovetenskaperna, Tredje upplagan, Lund, Studentlitteratur, [2019]
Main group 3
- Gibson, Rosalind S., Principles of nutritional assessment, 2. ed., New York, Oxford University Press, 2005
- Bryman, Alan, Samhällsvetenskapliga metoder, Upplaga 3, Stockholm, Liber, [2018]
- Backman, Jarl, Rapporter och uppsatser, 3., [rev.] uppl., Lund, Studentlitteratur, 2016
* Compulsory
Syllabus
- Syllabus valid from Spring 2024
- Syllabus valid from Spring 2023
- Syllabus valid from Spring 2019
- Syllabus valid from Autumn 2016
- Syllabus valid from Autumn 2013
- Syllabus valid from Autumn 2012
- Syllabus valid from Spring 2009, version 2
- Syllabus valid from Spring 2009, version 1
- Syllabus valid from Spring 2008