Kostvetenskap C: Kostsociologi
7,5 hp
Litteraturlista, Grundnivå, 2HK053
Det finns en senare version av litteraturlistan.
Kurslitteratur
- Neuman, Nicklas, Mat och ätande - Sociologiska perspektiv, Studentlitteratur AB, 2019
Andra aktuella vetenskapliga artiklar, rapporter och avhandlingar tillkommer.
I: A., Holthe, E. K., Aadland, & N. G., Viig. (Red.) Mat og helse i grunnskolelærerutdanningene. Bergen: Fagbokforlaget. (s. 257-270 Kapitlet: Neuman. N (2019). Den kulinariska jämställdhetsparadoxen: Kön och matlagning i hemmet och offentligheten.) Laddas upp på Studentportalen.
Referenslitteratur
- Bryman, Alan, Samhällsvetenskapliga metoder, Upplaga 3, Stockholm, Liber, [2018]
Kursplan
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2022
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2020, version 2
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2020, version 1
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2019
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2018
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2016, version 2
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2016, version 1
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2013, version 2
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2013, version 1
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2012, version 2
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2012, version 1
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2010
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2010
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2009
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2008